Α.Τ.Ι.Α. και τέχνη

 

Οι Αναγεννησιακοί πίνακες βρίθουν από ανεξήγητα αντικείμενα τα οποία μεταφράζονται από τους μελετητές ως Α.Τ.Ι.Α. Ο Παραπάνω πίνακας απεικονίζει ένα εξωγήινο αντικείμενο να ίπταται πάνω από την πόλη.Παρουσιάζεται όχι ως κύριο θέμα του πίνακα αλλά σαν λεπτομέρια και αυτό του προσδίδει μια ανεξήγητη οικιότητα που φαίνεται να είχαν οι άνθρωποι.

Σε παλαιότερες εποχές όπου τα έργα τέχνης περιορίζονταν σε σπηλιές και μαρμάρινες πλάκες συναντούμε πάλι ανεξήγητα αντικείμενα και μορφές

 

Είχαν οι πρόγονοι μας επαφές με αυτά τα όντα ή τα έβλεπαν ως κάτι υπερβατικό;

Τοιχογραφίες των Μάγιας,των Ίνκας ακομη και Χριστιανικού περιεχομένου έργα περιέχουν δείγματα ξένης ζωής.

Σε αυτό τον πίνακα βλέπουμε δεξιά και αριστερά δυο ιπτάμενα οχήματα που δεν δικαιολογούνται από την τεχνολογία της εποχής.

 

Ο παραπάνω πίνακας είναι του 1697 και δείχνει ένα UFO πάνω από το Αμβούργο της Γερμανίας.Για αυτο το συμβάν υπάρχουν και έγγραφες μαρτυρίες της εποχής και περιγράφουν το UFO ως δύο ιπτάμενους κύκλους που φώτιζαν.Το έτος 1697 η συνομωσιολογία το θεωρεί σαν ορόσημο,καθώς διαβάζεται παλινδρομικά και το άθροισμα των ψηφίων του είναι 23.

 

 

 

Αυτό το αγαλματίδιο βρέθηκε στο Κίεβο και χρονολογείται στο 4000 π.Χ

Πετρογλυφικό 7000 ετών στο Queretaro του Μεξικού.Απεικονίζει ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα οβάλ και απο κάτω 4 ανθρώπους.

Γεογλυφικό στην περιοχή Nazca στο Περού.Ανάμεσα στο 400 π.Χ. με 700 μ.Χ.

Ίσως τα παραπάνω δείγματα τέχνης απεικονίζουν περισσότερο την εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου για το άγνωστο και λιγότερο την πραγματικότητα.Το αξιοσημείωτο είναι οτι συναντώνται σε όλες τις χρονικές περιόδους και σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.Οι ερευνητές του παραφυσικού το θεωρούν σαν απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινου πολιτισμού και της επαφής αυτού με τους ανθρώπους.

                                                                                         Μ.Κ.

 

Δέχομαι e-mail με τις προτάσεις και τις απορίες σας στο golem.priest@gmail.com

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: